Kapcsolat

Tel: +36-20 257 7866

      +36-20 234 4190


E-mail: agro-filter@gmail.hu

Nyitvatartás:
Nincs konkrét nyitvatartás.

Használja a fenti elérhetőségeket

 

AGRO-FILTER Facebook

Megosztás

Hogyan legyünk ZÖLD-ek vagy akár kicsit ZÖLD-ebbek AFB-vel.

2021.11.05.

Hogyan legyünk ZÖLD-ek vagy akár kicsit ZÖLD-ebbek AFB-vel.

Címszavakban: tisztább légtér, kevesebb üzem és kenőanyag, tökéletes égés, többszöri tisztíthatóság, kevesebb kidobott légszűrő.

Évente több ezer légszűrő kerül a hulladéklerakókba feleslegesen, idő előtt, ami hozzájárul a környezet szennyezéshez és a hulladékhoz. AFB  lehetővé teszi a szűrők szokásosnál több tisztítását és újrafelhasználását! Mivel nem használ vizet és vegyszereket, így még jobb a környezet számára.

Rövid részletekben. általános ipari felhasználásnál: tisztább légtér, kevesebb energia felhasználás ennek eléréséhez. A kíméletesebb tisztítással hosszabb élettartam érhető el (8-10 tisztítás), tovább lehet használni, kevesebb szemét. Porfestésnél tökéletesebb munkakörülmények, kevesebb selejt, kevesebb festék, kevesebb utómunka, kevesebb energia.

Belsőégésű motorok esetében 2-3 szor többször lehet tisztítani a légszűrőket az általánosnál. Több levegő, kevesebb üzemanyag, tökéletesebb égés, kevesebb kibocsájtott károsanyag. Megfelelő motor szellőzés, így elkerülve a többlet olajfogyasztást. Itt is a kíméletesebb tisztítással az elérhető hosszabb élettartam, tovább lehet használni, kevesebb szemét. Mezőgazdaságban még pl. az állatartásban használt hőcserélők esetében is ez fennáll.

Lehetne még sorolni és nem is gondolunk rá, hogy az élet mely területén válik előnyünkre amellett, hogy mindnyájan csak egy kicsit ZÖLD-ítünk környezetünkön ezzel a tevékenységünkkel.

Sok kicsi sokra megy!

Megjegyzés: A szűrő gyártók lehet, hogy megköveznek és stb.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!