Kapcsolat

Tel: +36-20 257 7866

      +36-20 234 4190


E-mail: agro-filter@gmail.hu

Nyitvatartás:
Nincs konkrét nyitvatartás.

Használja a fenti elérhetőségeket

 

AGRO-FILTER Facebook

Megosztás

Hasznos tippek

» Ha nincs gyárilag kialakítva aktívszenes szűrési lehetőség?

Egy egyszerűnek tűnő, megoldás külső szűrővel: 

 1. Végy egy hagyományos szűrőházat
 2. Szerelj rá egy fűtőmotort
 3. Tégy bele egy aktívszenes szűrőbetétet
 4. Szereld fel a gépre, autóra (!!)
 5. A szűrt levegőt vezesd be a kabinba
 6. Lásd a képgalériában ( http://agro-filter.honlap.hu/kepgaleria/ )

 

 

 

» Hogyan használjuk?

 

Használati utasítás! 

 • A carbonszűrőt  max 250 üzemóránként, vagy legalább évente cserélni kell!
 •  A carbonszűrő az eredeti csomagolásban a környezettel nem tud érintkezni. Az eredeti csomagolás megbontását követően, a környezeti levegővel  érintkezve, abból a szennyeződéseket , nedvességet köt meg, így rendeltetésszerű használatának tartama jelentősen csökken!
 •  A carbonszűrő a használat során, sem vízzel, sem magasnyomású levegővel, sem oldószerrel, sem ütögetéssel nem tisztítható!  
 •  A carbonszűrő élettartama nem egyezik a talajmunkák során használatos fülkeszűrőkkel, mivel azok szűrőfelülete jóval nagyobb és rendszeresen tisztíthatók
 •  A fülke takarítása során a szellőző nyílásokat zárjuk le, nehogy az esetleg felfröccsenő víz a carbonszűrőt érhesse!
 •  Pontosan nem határozható meg, hogy a carbonszűrő mikor érte el a szűrőképességének a határait. Ez sok mindentől függ. A légkörben lévő szilárd, gáznemű és ködszerű anyagok mennyiségétől, minőségétől, expozíció idejétől, a fülke tömítettségétől (ajtó, ablak)!
 •  Ajánlatos a fülkében hozzáférhető helyen tárolni egy FFP-3 D védelmi szintű, munkabiztonsági és munkaegészségügyi szaktevékenység keretében meghatározott szűrőálarcot egy esetleges meghibásodás előfordulása esetére!
 •  Amennyiben permetezés során, szokatlan, kellemetlen, vagy a vegyszerre jellemző szagot érzünk a kabinban, a szűrőt azonnal ki kell cserélni!
 •  A szűrő felületére a használat során a levegőből származó szennyeződések koncentráltan rakódnak le. Így a használt szűrők akár nagy mennyiségben is tartalmazhatnak egészségére ártalmas szennyező anyagokat. Ezért a használt szűrők cseréjekor védőfelszerelés (szájmaszk, kesztyű) használata javasolt.
 • A használt szűrőket veszélyes hulladékként kell kezelni, és gondoskodni kell elszállításukról, valamint ártalmatlanításukról!

A használt szűrő veszélyes hulladék. Kérjük, óvja Önmagát és környezetét!

 

AGRO-FILTER Bt.