Kapcsolat

Tel: +36-20 257 7866

      +36-20 234 4190


E-mail: agro-filter@gmail.hu

Nyitvatartás:
Nincs konkrét nyitvatartás.

Használja a fenti elérhetőségeket

 

AGRO-FILTER Facebook

Megosztás

Szolgáltatásaink

Mit kínálunk?

Mindent, ami a mezőgazdasági gépeken   (traktor, kombájn, stb) szűrő.

Fő profilunk:

Elsősorban permetező traktorokhoz, önjáró permetezőkhöz aktívszenes fülke - kabin szűrőt, kombájnokkal kiegészülve fülkeszűrőt forgalmazunk. A piaci igényeket kielégítve, a trágya szóró és rakodó erőgépekhez is kínálunk fülkeszűrőket a kellemetlen illatok kiküszöbölésére.

Szűrőinket gyári első beszállítói minőségben és minta alapján egyedi gyártásúként ajánljuk.

Mivel ez az a szűrő kategória, ami nem befolyásolja a gépek főegységeinek garanciális feltételeit (motor; váltó; lehajtások). Ezért gondultuk azt, hogy ha a felhasználók egy un.  "felhasználó barát" árral találkoznak, azt rendszeresen cserélik és nem szívják a fogukat, ha a fülkeszűrőt cserélni kell, történjen az akár elhasználódás, akár a munkamüvelet válltozása (pl.:permetezés, trágyaszórás) miatt.

Miért?

A motorra, váltóra mindenki odafigyel. Rendszeresen cseréli az olajat, szűrőket, mert elhanyagolásuk pénzbe kerülhet.

Spórolni mindenki a fülkeszűrőn (magán) próbál, mert drága,mert ott nincs pillanatnyi, kézzel(pénzzel)fogható károsodás. Az egeszségben történő változások nem egyből jelentkeznek. Talán az általunk kínált megoldásokkal elkerülhető lehet az idő előtti "váratlan fődarab meghíbásodás". Nálunk, embereknél ez nem (vagy nehezen) megoldható egy fődarab csere, felújítás.

A gép csak egy "vasdarab" és sokszor mégis jobban vigyázunk rá, mint saját magunkra. Magunkkal kapcsolatban ne kövessük azt a mondást:

"SPÓROLJUNK, KERÜL AMENNYIBE KERÜL"

Éljünk, éljünk a lehetőségeinkkel, lehetőségekkel.

PERMETEZÉSKOR HASZNÁLJON AKTÍVSZENES FÜLKESZŰRŐT!

Mihez ajánljuk?

Traktor, önjáró permetező, kombájn

ANTONIO CARRARO, CASE, CASE IH, BRAUD, FAUCHEUX, CLAAS, DEUTZ, HARDI, FENDT, FERRARI, FIAT, FORD, JOHN DEERE, LAMBORGHINI, LANDINI, LAVERDA, MAC CORMICK, MASSEY FERGUSSON, MATROT, NEW HOLLAND, CNH? RENAULT, STEYR, TECNOMA, VALMET, BERTOU, FONOTTO, DAMMAN, KERTITOX, ZETOR, FARMER, KIOTI, KUBOTA, HAGGY, BARIGELLI, MAZOTTI, POMAC, CAFFINI, KITE, IKR, AXIÁL, stb által forgalmazott traktorok, önjárő permetezők. Szinte mindenhez!


Az aktívszenes kabinszűrők mellett elkezdtük forgalmazását az AFB légszűrő tisztítónak. Nézze meg az ÚJDONSÁGOK cím alatt.